Mekkora kiadás egy macska, vagy esetleg egy kutya? Melyik "olcsóbb"?
én ha felnőtt leszek tervezem hogy lesz egy kisebb méretű kutyám vagy macskám. Mondjuk tacskóm, mopszom..
szeretném tudni hogy meik olcsóbb a kutya vagy a macska, mert akkor fontolóra venném a dolgot.
15/F
A macska olcsóbb, lakásban kényelmesebb (nem kell vinni sétálni), nyugisabb és tisztább.
De egy kis kutyával szemben költségben tényleg ne ez legyen a döntő, hanem az, hogy a kutya feltétlen szeretetére van inkább szükséged, vagy egy macska nehezen kiharcolható, és közel sem olyan markáns jelekben megmutatkozó szeretetére és tiszteletére.
Nos az a kérdés, hogy kutyákat szereted vagy a macskákat. Mert ég és föld.
Én kutyapárti vagyok, és nem érdekel mennyibe kerül, ő a mindenem.
Sajnos az esetleges betegségeket pedig nem tudjuk sokszor elkerülni, így mindkét állat lehet "drága".
De én nem ettől tenném függővé.
Hát szerintem mindkettő baromi drága. Nekem mindkettő van, sosem gondoltam volna korábban, hogy mennyibe kerülnek. Ami durva, az mindig az orvosi költség, márpedig mindig beüt valami hülyeség, meg a külső élősködők irtása.
Nyilván egy cica kevesebbet eszik, de az ő kajáján megspórolt pénzt elköltöd alomra. Talán a cica kevésbé beteges, de erre sem vennék mérget, meg hát ha kifogsz egy beteg példányt, mégsem dobhatod az utcára, szóval csak akkor vállald be, ha úgy állsz anyagilag, hogy mindig tudsz egy kis pénzt félretenni az állatra, hogyha bármi történne, legyen pénz orvosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!