Ennyire nem kellenek a fekete macskák senkinek se?
Hirdetek egy fekete cicát facebookos csoportokban,kb 1 hete már, de még csak egy like se érkezett rá. Semmi.
Volt hogy kidobott, utcán talált macskáknak kerestem régen befogadót, de azokra egy nap alatt lett több jelentkező. (betegesek voltak, de egyik se volt fekete).
Miért nem kell egy fekete macska senkinek se? Ráadásul nem is sima házi, mégse kell...
Lehet egyik oka az ostobabona is... Tudod fekete macska így-úgy-amúgy...
De alapvetően a világosabb színűeket keresik az emberek. A fekete macskák nincsenek divatban most. Régebben mi utcánkban is több tiszta fekete volt, de ma már főleg barnák,vörösek,fehérek és szürkék vannak és csak 1db fekete.
Nekem egyszerű oka van: mindig,világ életemben fekete macskáink voltak,akkor is ha csak egy volt akkor is,ha 4.
Most is fekete macskánk van,az öcsém fekete cicát szeretett volna.De ha valaha is macska tartásra adom a fejem szeretnék változtatni ezen a 'hagyományon'.
Bár,ki tudja ha a sors megint fekete macskát sodor az utamba akkor megint az lesz ha akarom ha nem 😅
Nekem volt már, nagyon bírtam őt egyébként. Most egy vörös-fehér kandúr, meg egy trikolor nőstény van. A kandúr tudatos volt, az elődje után ugyanolyat szeretett volna a férjem anno. A nőstény cica igazából csak így alakult, mutattak 3 gazdira váró kicsit, hogy milyen cukik, mi úgy döntöttünk, elhozunk egyet, és a férjemnek ő tetszett (igen, nálunk ő választ macskát, mert nekem mindegy, ő meg finnyás :D)
De pont egyik nap meséltem neki a fekete cicámról, elkezdett nézni a jeten képeket róluk, és rájött, hogy kifejezetten tetszenek neki.
Nincs szerencséd most egyszerűen szerintem, meg most nőtt fel a nyári alom, kb mindenhol kismacskat hirdetnek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!