Meg mérgezték vagy férges volt a macskam? Mik a tünetei ezeknek?
Mérgezés után hány órával lesz rosszul a macska?
Fekszik a szeme nyitva akkor mérgezés vagy lehet más is?
Ha fel emeltem és lábra tettem eldőlt nyavogott, csak feküdni akart. A hasa jobban mozgott mint szokott vagy a levegőt vette furán. Kaját csak nyalogatta tegnap de tegnap előtt még rendesen evett de már lusta volt. Azt hittem ez normális macskáknal mert meleg is volt.
Szerintem mérgezés párom szerint ferges volt.
Habár továbbra is azt gondolom, hogy állj le, mert darabaokra fognak itt szedni..
Zárt kertben volt a macska/macskakifutóban? Be tudtak neki dobni valamit az utcáról? Vagy csak a szomszédok felől? Van kamera, ami rögzíthette a mérgezést?
A bosszú szerintem rossz megoldás - többet ártasz vele mint használsz. Most a kommentelőkből akarod kihúzni, hogy 'igen, megmérgezték!!4!' - bosszút állsz akkor is, ha csak simán felevett volna valamit, amit nem kellett volna?
Ha nem zárt kertben/lakásban volt a macska gyakorlatilag bármi történhetett vele. Annyit tudsz tenni, hogy legközelebb megteszel mindent, hogy ez ne fordulhasson elő és a macskára jobban figyelve az első jelnél orvoshoz viszed. #9 voltam
14# nincs előzménye
18# nem tud kimenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!