Segíthetek neki valahogyan? Vagy mit tegyek?
Fogamzásgátló?? Megőrültél? Amúgy kiscicák nem 1 hét alatt fejlődnek ki, és születnek. Hanem kb 60 nap alatt! Szóval a fogamzásgátló nem segít, és amúgy szerintem is ezmiatt születtek halva a picik. Ha nem akartok kiscicákat, akkor ivartalanítassátok a macskát, és imádkozzatok, hogy ne legyen semmi baja a fogamzásgátlótól...
Amúgy meg azért nem eszik, mert ugye megette a halott kiscicákat, meg a burkot, ami körülöttük volt. Attól nem lesz éhes.
Ha holnap is kimerült lesz, akkor esetleg menjetek el egy állatorvoshoz...
Nem feltétlenül a fogamzásgátlótól születtek halva.én ismerek mást aki azt ad a macskának,és semmi baja tőle.
Igaz nem mindegy ,hogy milyen.
Most nem tudsz rajta segíteni,biztosan megviselte a dolog,meg amúgy is fárasztó egy fialás.Ha egy-két nap múlva is rosszul néz ki,vidd orvoshoz.
Vidd orvoshoz!
A fogamzásgátlót pedig sürgősen felejtsétek el, ha még élve és egészségesen akarjátok látni a macskátokat. De azt viszont nem értem, egy hét alatt hogy lettek kölykök...
Macskának fogamzásgátló ??!
Veled is csak többen vagyunk a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!