Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek? Mit gondoltok?

Szerintetek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Az oké hogy a házi cicát a gazdája ivartalanitja,de a Perzsa cicát meg a fajtiszta cicákat lényeges??

Sok pénzt kap érte a gazdája.

Hozz a házhoz egy cica fiút és (perzsa cica fiút).És lesz szép fajtiszta (lesznek) cicák...

De nem csak a perzsára vonatkozik..

Már a menhelyen nem sok fajtatiszta macskák vannak..

3-4 db

Azok is nyuzottak,mert amelyik szép azt el viszik mert "értékes"

Ti hogy vagytok ezzel??

2010. aug. 30. 18:34
 1/5 A kérdező kommentje:

Mert a témakörben is sok helyen olvasom hogy senkinek nem kell a Házi cica.

De a fajtatiszta macska mindenkinek kellene..

Énnekem ha idehoznának egy perzsa/sziámi/kopasz/maian coon macskát.

Nem örülnék,nekem az én drága jó 3 hónapos tigris babám az életem

2010. aug. 30. 18:36
 2/5 A kérdező kommentje:
És ez nem csak ezekre a fajtákra tartozik
2010. aug. 30. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
És ki ad 100-200 ezret a macskáért? Nem sokna! Pedig egy IGAZI a fajtatiszta macska simán kerül ennyibe. Amikről te beszélsz azok szaporított macskák, szaporítás. Az pedig ÁRT a macskának. A gazda ne a macskából akarjon megélni. Ha tenyészteni akarja az állatokat akkor nyugodtan, törzskönyvvel, szűrésekkel stb. De csak úgy összerakni őket ne, az ugyanolyan ártalmas mint amikor a házi macskák szaporodnak. Aztán meg mit csinálsz a fajmacskával? Bezárod a házba mint egy kutyéát? mert azt bizony összapárzik keverékkel is. Nem csak kétszer tüzel mint egy kutya hanem egészen addig amíg vemhes nem lesz. Tudod milyen szenvedés az szegénynek?
2010. aug. 30. 18:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem!!! 2 hetente párzási időszak van??

Mert lassan ivarérett lesz a cicám mert a tappancsa már majdnem tiszta fekete..

2010. aug. 30. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Jővő honapban szeretném ivartalanitani
2010. aug. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!