Valószínűleg pár hónapja született, fejlődésben visszamaradt cicából lehet még kifejlett nagy cica?
Csipásodásra nem mondott semmit? Macskanátha nem merült fel? Fiv/felv teszt szóba került? Immunerősítés? Elég gáz, ha egy látszólag beteg cicára csak úgy ráolt basszus :/
Calopet pasztát próbáld meg, étvágynövelő, műtét utáni beteg állatoknak szokták adni. Meg valami immunerősítőt is néznék a helyedben, és persze minőségi kiscica kaját.
És ha tényleg lerendezte annyival a doki, hogy beoltotta, se egy általános vizsgálat, se tanács... akkor én keresnék másikat. :/
Szerintem lehet, csak legyen valami vitaminos paszta, jó minőségű táp és persze normális állatorvos.
Szóval az, amit a 3as írt.
Addig csipásodásra ne! kamillát hanem körömvirág teát ajánlok, de a legtutibb a doki.
Lehet, de ennél alaposabb orvos kéne.
Nekem is mentett macskám van, feleakkora volt 4 hónaposan, mint más macskák, nyeszlett is. Kapott mindent, vitamint, drága tápot, stb és most már egész masszív mérete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!