Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Burmai macska. Mennyibe kerül?

Burmai macska. Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Mindig is macskásnak tartottam magam. Az egyik távoli ismerősömnek pedig burmai szent templommacskája van. Szerelem volt első látásra.

Most kezdtem az egyetemet és ha most még nem is, de a következő félévben szeretném megvenni az álomcicámat. (az albérletetem engedi az efféle kedvencek tartását)

(Félreértés ne essék. Tisztában vagyok egy lakásban tartott macskával járó költségekkel (volt már cicám))

Az ismerősöm sajnos nem tudta megmondani mennyibe kerül a fajta mivel Hédi teljesen véletlenül került hozzá. Abba most nem megyek bele h miképp.

A lényeg az, hogy tudom hogy nem olcsó, de a tenyésztők oldalán nem nagyon tüntetnek fel konkrét árat csak annyit, hogy a szimplán házikedvencnek szánt és a versenyre való cicusok ára más árértékben mozog.

A nagy kérdés az hogy valaki tudna-e egy viszonyítási alapot adni. Segít nekem valaki?

Várom a válaszokat. :)

2021. aug. 31. 14:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Nem vagyok benne jártas, de személyfüggő. Van aki odaadja neked 20 000 forint ellenében, netán 35 000 ellenében, stb... Nem mindenki pénzhajhász és egész jó alkut lehet kötni, hogy mindkét fél jól járjon.
2021. aug. 31. 14:58
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Leginkább az a furcsa hogy tényleg sehol nem tüntetnek fel árat a tenyésztők. Nagyjából ennyire gondoltam én is.

Köszönöm a gyors választ.

2021. aug. 31. 15:04
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Szívesen :)
2021. aug. 31. 15:06
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

1, Jó alku, persze, szaporítóval...

Kérdező, ha egészséges, valóban fajtatiszta macskát szeretnél, csapj hozzá még egy nullát. 150-200ezer, és felfelé.

2021. aug. 31. 15:08
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Valóban jóval többet érdemes rászánni annál, mint amit az első írt. Amúgy felhívhatsz egy vagy akár több szimpatikus tenyészetet, és érdeklődhetsz, hogy náluk mi hogyan megy - nem ciki az árat is megkérdezni.
2021. aug. 31. 15:33
 6/17 A kérdező kommentje:

A teljes keret amit macskára + a holmijára szánnék 250-300 között van. Nekem csak annyi a problémám, hogy sehol nincs ár feltüntetve. Egy átlag vagy becslés sem.

Minden választ köszönök. Azokat részesíteném viszont előnyben akik vásároltak már tenyédztőtől. :)

2021. aug. 31. 15:37
 7/17 A kérdező kommentje:

5. Köszönöm. Eddig 3 tenyésztett találtam (Ahol minden de tényleg minden fel van tüntetve csak át nem '))

Ez lesz talán a leginkább célravezető. Ha kapok választ a kérdésemre ide is beküldöm, hogy végre tudjuk a pontos választ.

2021. aug. 31. 15:42
 8/17 anonim ***** válasza:
21%
Első vagyok: véletlenül se olvassátok el a teljes választ... Mint mondottam, NEM mindenki pénzhajhász
2021. aug. 31. 15:48
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
8.ez akkor se igaz...ha így adja oda valószínűleg nem igazi burmait adna..
2021. aug. 31. 15:56
 10/17 anonim ***** válasza:
32%
Kilences: Nem mindenki egy becstelen barom. Van aki nem félvér macskát ad el, hanem tisztavérűt.
2021. aug. 31. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!