Kinek van fiv/felv pozitív cicája?
Figyelt kérdés
Találtam egy kismacskát. Eredetileg tovább akartam ajándékozni, de úgy voltam az egészségügyi alapokkal indítanám tovább útjára -oltás ilyesmi. És ez a tesztje pozitív lett, kicsit le hidegzuhanyoztak az állatorvosnál, interneten nagyon változó dolgokat olvasok, az egyiknél azt , hogy az első betegségnél is fennáll, hogy elpusztul, a másiknál, hogy csak jobban oda kell figyelni. Igazából megijedtem és megtartom, mert van ilyen tikkem, hogy más nem csinálná olyan jól, ahogy én , vagy nem tudom, olyan jó fej is. Mintha engem választott volna. Van jó állatorvosunk, de szeretnék neki mindenféle multivitaminokat venni, illetve ivartalanítás szempontjából mennyire mérvadó , ha fiv/felv+ ? Az állatorvos azt mondta semennyire, ugyanúgy féléves kortól lehet. Minden infó érdekel , ami saját tapasztalat és nem netes link. Amúgy most is itt dorombol és életem legjobb döntése volt, hogy részegen haza hoztam egy kukától.2021. aug. 25. 02:18
1/4 Maya Bunnyheart válasza:
Ideiglenesben volt nálam FeLV (leukózis) macska. Fiv/FeLV+ macskánál fontos a folyamatos immunerősítés pl: VetriDMG, DMGuard sima vagy T2 ez kifejezetten macskák számára van,VetGuard. Meg a jó minőségű kaja hogy minden tápanyag meg legyen. Illetve fontos az hogy ne találkozzon másik macskával mert ezek fertőző betegségek, de csak macskák között terjed más állatra és emberre nem.
2/4 anonim válasza:
nekem fiv-es macskam van kb 4 eve
Fiv csak veres harapassal terjed, igy nyugodtan lehet egeszseges cicakkal, nekem 9 macskam van es abbol az egyik a fiv-es.
Kap vitaminokat csak sajnos vesebeteg lett :(
3/4 anonim válasza:
Valahol olvastam egy kezelési lehetőségről, amolyan terápiáról. Mintha magyar lenne a kidolgozója is, de nem biztos, viszont remélem utána tudsz nézni, rákeresni.
4/4 anonim válasza:
2-es valaszolo vagyok
ha fives/felv cicad van nagyon fontos az evenkenti vervetel + felevente megnezni a fogat
Sajnos az en oreg cicam augusztos ota vesebeteg + fog/iny problemaja van, sajnos el kell altatni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!