Lehet Magyarországon háziállatként otthon tartani nagy macskát?
Figyelt kérdés
A youtubeon láttam hogy Oroszországban lehet, jól gondolom hogy ez az EU-ban nem megoldható?2021. aug. 19. 11:00
3/7 anonim válasza:
Ez ország függő. Meg hát veszélyes, mert hát nem megszelídített fajról beszélünk. Ösztön lények. Még ha macskások is.
Adott ország szabályozásának kell utána nézni.
Sok helyen bizonyos kutyák is tilosak.
4/7 anonim válasza:
Oroszországban sok mindent lehet...
5/7 anonim válasza:
Akkor, ha állatkert, vagy cirkusz vagy, külön engedélyekkel.
Ajánlom ezt az oldalt, itt nézegetheted, milyen lenne, ha..
6/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne nem megfelelő (az állat igényeit figyelembe vevő) körülmények között tartani nagymacskákat.
Talán a köztes megoldás lehet egy Ashera macska tartása. De itt is fegyelembe kelle venni a mozgás-, térigényét és egyéb tartási körülményeket.
7/7 anonim válasza:
Néhányat igen. Gepárdot vagy szervált akartam tartani fiatalon, mert a filmekben marha menő ahogy sétál a palotában és simizik, így 1x megnéztem.. Meg van adva valami iszonyú telekméret amin tartható és külön zárt kifutóméret is minimumnak, emellett mindenféle engedélyeket kell szerezni, lekövetni a behozatalt, állatorvosi ellenőrzések, random hatósági ellenőrzések, mindenkinek bele kell egyezni a környéken és persze így sem biztos, hogy pl. egy új szomszéd nem-e fúrja meg a terved.. Majd elgondolkodtam, hogy ha magánemberként ezek mind kellenek, akkor mégis hogy lehet nyitva a Fővárosi Állatkert???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!