Befogadjam e? (én, és a családom szeretném : o ) Van e gazdája? Mit tegyek vele?
Nos, én 100%osan szeretném, és a szüleim, meg a tesóim is, de ez a cicától függ, hogy itt marad e, remélem IGEN!
Nos, tehát a szembe telken éppen kertészkedtünk, hordtam az ágakat, a gödörbe, amikor keserves sirást, azaz nyávogást hallotunk. Ott volt egy kb 5-7 hónapos, már nagyobbacska cica, és beszorult egy drót kerités és bozót közé. A hugommal kibányásztam, hazavittem a kertbe, simogattam, dorombolt. Ez b 5-kor lehetett. Nem tudom, hogy van e gazdája, mert nem sovány, nem kövér, de inkább sovány. A farka el van törve, bár már összefort, azt hiszzem. Ha a feneke felé simogatom, felemeli, feltolja, a farka szálfaegyenesen áll, kivéve a kérdőjel alakú törést. Etz miért lehet? Ilyenkor nyávog is.
Csináltunk neki fekhelyet egy 60x30x30aé akváriumos dobozba, kapott virslit, késóbb szalámit, és ivott is vizet. Most nincs cicánk, ugyhogy tépot nem kaphatott. Bemutattam a 2 kutyánknak, eléggé megijedt, lehet hogy még nem látott kutyát, mert karmolt és fujt, és a szomszéd nagycicája sem tetszett neki. Amugy amikor mentem valahova, kikukucskált a dobozból, nagyon aranyos, és okoska.:) Annyi, hogy már áthoztam a szomszádtól, mert bátorkodott, de amikor a 2 kistertmetű kutyánk (uszi, és basset h) akkor megijedt és kövé dermedt.
Ha itt marad 2 nap múlva is (most 9kor itt dorombolt a teraszajtónál a szunyoghálónál, kapott megint szalámit), akkor adunk neki nevet, és veszünk neki tápot. Na, ez igy jó? Szerintetek van gazdája? Remélem befogadhatjuk, mert nincs gazdija.
Kicsit hosszó, de azért a cicáért mindent. :). Szurkoljatok, hogy itt maradjon! Köszi!
Szerintem nincs gazdija, nagyon kicsi az esélye.
Én csak annyit szeretnék tanácsolni, hogy szalámi meg virsli helyett vegyetek inkább konzerves cicakaját neki.
Sok sikert nektek :)
:-)) aranyos sztori, nem hiszem, hogy lenne gazdája, legalábbis aggódó gazdája. Mert akkor már tele lenne a környék plakátokkal.
Ha már megbízik bennetek, azért el kellene vinni dokihoz.
Mert lassan ivarérett lesz, ne szüljön feleslegesen.
rendben, elvisszük, amugy kis kandur, de azért ha itt marad velünk, reméljük igy lesz, akkor fogjuk ivartalanitani, hogy ne koboroljon elcsajozni. de az miért lehet, hogy amint a feneke felé közelitek a simogatással, feltolja a popsiját, felállitja a farkást, és nyávog egy kicsit? lehet, hoyg fáj neki?
még irhattok, és szurkoljatok, hogy itt, velünk maradjon!!! Légyszi.
jó drukkolunk, hogy veletek maradjon, de a macska nem hülye. Érzi a jót. Legyen neki egy biztonságos vacka, ahova csak ő fér be.
A fenékemelgetésre nincs ötletem. Ha nincs életveszélyes állapotban, akkor most pár napig szoktassátok magatokhoz és utána majd doki. Addigra ki kell derülnie sír-e érte valaki. Ha úgy van, akkor az illető hálás lehet nektek.
Nagyon rendesek vagytok.
Annyi jutott eszembe, hogy érdemes megnézetni dokinál, van-e chipje. Nem tudom otthon divat-e, de itt külföldön szinte minden gazdis cicának van, ha más nyakörve nincs.
Remélem ott marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!