Át lehet nevelni a cicát? Állandóan harapdál, konkrétan engem néz a zsákmányának (lány cica)
"konkrétan állat kínzás, amit javasolsz"
- ha te képtelen vagy a kínzást és az arányos büntetést megkülönböztetni akkor sok sikert az életben.
"büntetésből semmit nem ért"
- de igen
"Gondolom téged is így neveltek, azért kergeted ezt a sehova se vezető gondolkodást"
- Hagyd a gondolkodást, látszik, hogy nem neked való.
Egy macskámat se kellett ütni ahhoz, hogy jólnevelt, szocializált állatok legyenek.
Én mindig jeleztem valahogy, ha bajom van. Feljajjdultam, morogtam vagy ha egyikből se értettek, az arcukba fújtam (ami egyébként jobban irritálja őket, mintha megütned).
Rá szoktam morogni, ha akkor sem hagyja abba elkapom a tarkójnál a bőrt, hogy elengedjen.
15-20 percre be szoktam zárni a szomszéd szobába amikor nagyon bedurvul. Nem szeret egyedül lenni úgyhogy kezd leszokni a harapásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!