Mi lehet a macskával?
Figyelt kérdés
Nos tengap még a vihar előtt emlékszem fűnyírás után a macska ott játszott a teraszon szaladgált ,stb! Ma reggel elengedtem a kutyákat és látom a macska fekszik, nem csinál semmit, nem eszik, csak fekszik és néz,, de mozogni nagyon keveset mozog, azthittem eltört a lába vagy valami de tud járkálni!Rendes macskakaját adunk neki és jó súlyban van,életerős macska de nemrég hányt is, milyen tanácsokat ajánlotok?2010. aug. 29. 13:18
1/5 anonim válasza:
komolyan ide írsz be ahelyett, hogy elvinnéd állatorvoshoz???
VIDD EL ÁLLATORVOSHOZ!
2/5 anonim válasza:
Akármi baja is lehet, ezt így nem lehet megállapítani. Lehet, hogy leesett valahonnan és megütötte magát, belső sérülései is lehetnek, de betegség, vagy mérgezés sem kizárt. Ezért azt tanácsolom, vidd el állatorvoshoz, minél előbb!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben!
2010. aug. 29. 15:48
4/5 anonim válasza:
13:23
Első reakcióm a nevetés volt...aztán elkomorodtam...végül megijedtem...
de teljesen igazad van...csak elképzeltem, ahogy csendesen kezdesz el beszélni, és a végén már fröcsögő-vörösödő fejjel üvöltesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!