Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a macskákkal?

Mi lehet a macskákkal?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt az egyik kiscicám meghalt,ma reggelre a másik is csak fekszik és haldoklik.Kb egy hónaposak lehetnek és amikor kinyitották a szemüket a macska eltünt aki "letette" őket hozzánk.Aug eleje óta én etetem őket minden nap,mindent úgy csináltam ahogy kell mégis ez történt és nem értem.Állatorvost nem érünk el ilyenkor mert falun lakunk és ráadásul szüleim sincsenek itthon.Egy kis sebet láttam az első macska füle mellett és a másodiknak is volt már a halál előtt is.Szépen lekezeltem és mindkettő evett meg normálisan viselkedett előtte este.Kint vannak a macskák de jó melegen és védett helyen ahol nem bánthatta más.Egyszerűen nem értem és magam hibáztatom hogy ez lett :S Férgesek nem lehetnek.
2010. aug. 29. 13:01
 1/1 anonim ***** válasza:
A füle mellett lévő sebet nem értem, inkább valami fertőző betegség lehet a háttérben.
2010. aug. 29. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!