Macska mellett milyen lepedőt használtok?
A héten 4db gumis lepedőt nullázott le a körmével, pedig le szoktam csípni belőle.
Hol és melyik lepedőt vegyem meg, hogy megmaradjon tartós használatra?
Kik-es olcsókat vettem, így végül is nem sajnáltam, de pl. a Spar-os se sokáig volt meg.
Vettem gyönyörű sötétkéket a Tesco-ban, na arra meg a szőr ragad rá. :D Kimostam, maradtak az amúgy nagyon szép hosszú szőrszálak és a pihe-puha aljbunda. Csak a kefés porszívó segít, de 2 perces hempergés és újra olyan az egész.. :D
Használ valaki vastag vászon lepedőt? Az jó? Hol lehet venni olyan igazán vastagot?
Örülök, hogy nálatok ez nem probléma, de én megoldást keresek, nem listát, hogy kinél nem fordul elő!
Fésülve van, vágva van a körme. Nemhogy kaparófa, egy egész kaparó erdő van neki a sarokban, mégis ha egy kis szálat meglát kiállva vagy úgy esik oda a fény már megkezdi és kiszakítja. Panelban lakunk, kizárni nem nagyon tudom hova és szeretjük is, hogy ott van. Nekiáll futkosni játék közben vagy csak úgy és beleakad a körme, nem hittem, hogy ezt kell majd magyarázni.. nektek milyen van felhúzva, hogy nem akad bele a karma? Frottírt, jersey-t vettem az nem jó, vettem olyan vékony műszálast és vékony pamut is volt fenn. Tettem fel vizeletfogó huzatot, hátha a zörgése elriasztja, de az külön tetszik neki! :D
Onnantól, hogy engeded az ágyban játszani, ugrálni, ennek bizony fennáll a veszélye. Ha kicsi a lakás ahhoz, hogy kizárd egy helyiségből, akkor ez van, tudomásul kell venni. Én is ezt tettem, beleakad néha a karma a lepedőbe játék közben, hát ez legyen a legnagyobb gondom vele.
Egyébként meg ha nem tűnt volna fel, mindegyik kommentben kaptál valamilyen javaslatot, pontosabban leírták, hogy náluk miért nem fordul ez elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!