2-3 hónapos macskad mennyit eszik?
Mi már a napi 4 (!) tasaknal tartunk, hangos nyávogással követeli és “botlat”, szóval komoly a dolog. Mentett cica egyébként. Azt hittem kabe egy elég lesz neki.😀
Lett kettő, aztán három, most már négy...
Nem kene engedni neki. 4 alutasakos konkretan 10 kilos macska adagja, sot, talan meg annak sem!!
Jo minosegu szaraztap legyen elotte mindig, ezen kivul max 1 alutasakosat kapjon, 2 vagy 3 fele bontva. Adagja legyen kiszamolva grammra pontosan es ne whiskas es tarsait kapjon, jo minosegu legyen, magas hustartalommal.
Nem eszik szarazat. Akinél előttem volt pár hétig, ő is mondta, hogy nem evett szarazat náluk sem, és többet evett, mint a nagy macskájuk. Én is azt gondoltam eleinte, hogy egy elég lesz kétfelé bontva.
De szörnyű cirkuszt csinál.
Több macskám volt már, de ilyet egyiknel sem tapasztaltam.
Mi az, hogy nem eszik szárazat? Azt ne hagyd, mert csak a nedves kaja nem elég tápanyag és rágnia sem kell, amitől egy idő után fogköves lesz és kihullik a foga.
Vagy próbálkozz barf etetéssel, lehet az tetszene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!