Igaz az hogy a 3 meg 4 színű macskák mind nőstények vagy csak babona?
Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 14:35
1/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 99%-ban igaz a tricolor színre.
Régen olvastam már, úgyhogy lehet tévedek, de tudtommal nemi kromoszómán öröklődik az érte felelős valamelyik gén, tehát csak lány cicusnál tud manifesztálódni.
Ennek ellenére elviekben nem kizárható a fiú tricolor, de ennek a magyarázatára én is kíváncsi vagyok.
De ha látsz ilyen cicust, akkor 99,99%-ban lány.
2/10 anonim válasza:
Ahány 3 színű macskám volt, mind nőstény volt.
3/10 anonim válasza:
A trikolor macskák 99%-a nőstény. Az 1% ami kandúr, az steril.
De a vörös macskák döntő többsége kandúr.
4/10 anonim válasza:
Ahogy az előzőek is írtak. A vörös cicák nagy része pedig kandúr. De egyre több nőstény vörös cica lesz. Nekem is van egy gyönyörű. Doki is azt mondta, amikor kezdte a szakmát ritka volt nagyon, manapság már van, mint a teknőctarka is kandúrban.
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem a 4 meg 4 színű és a vörös macskákat is. Meg természetesen a többi cicát is. Az Isten tartsa meg jó egészségben a macskáitokat és sok sok évig okozzanak nektek örömet.
2021. júl. 27. 17:06
6/10 anonim válasza:
Ez a teknőctarka (fekete-narancs) cicákra is igaz! Majdnem mind nőstény, amelyik hím,az steril.
7/10 A kérdező kommentje:
Mi az magyarul hogy manifesztalodni? Ezt a szót nem értem
2021. júl. 27. 17:32
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
A trikolor cicák kevés kivétellel mind nőstények.
Van egy jó novell,ami épp ezt a témát dolgozza fel...Jókai Mór:A háromszínű kandúr
Csak érdekességként írtam mert nagy kedvencem🙂
10/10 anonim válasza:
7-es: manifesztálódik az megtestesül, érvényre jut, testet ölt, fizikailag megjelenik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!