Hol tudok menni 10ml-s fecskendőt?
Gyógyszertárban.
Általában megkérdezik hogy mire kell, elég gyanakvóak. De ha mondod hogy cicának, akkor megenyhülnek és adnak.
Bármelyik gyógyszertárban, tőlem még sosem kérdezték, mihez kéne.
Egyébként lehet, hogy jobban járnál egy nagyobb fecskendővel, ha a jövőben nagyobb adag tápszert kellene adagolnod (az oldalán van skála, úgyhogy egy 50-essel is simán ki tudsz mérni 10ml-t).
Patika.
Off:
Én rengeteg 2ml-es fecsit vettem tengerimalac miatt, sose néztek rám gyanúsan hogy veszek 20db 2ml fecskendőt.
Hát akkor csak minket néznek mindig drogosnak :D Elég sokszor vettem én is (33N), illetve édesanyám is (72N) és mindig gyanakvóak voltak :D
Volt egy nő az egyik gyógyszertárban aki olyasmit is mondott hogy nem adhatna csak úgy, de neki is van macskája, megérti, ezért ad.
Jól szituált, felső középosztálybeli család vagyunk, de ezek szerint mégis valami szakadt drogosnak nézünk ki, ha senki más nem tapasztalt ilyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!