Létezik hipoallergén macska?
Figyelt kérdés
Nem közvetlenül a macskaszőrre vagyok allergiás, hanem keresztallergiám van rá. És ha igen hogy néz ki?2010. aug. 27. 13:06
1/5 anonim válasza:
Igen, vannak hipoallergén vonalak több fajtában is. Van szfinxben is (ez egy kopasz macska), és egy orosz fajtáról is hallottam, hogy ott is vannak hipoallergén macskák (nagy termetű, szőrös).
2/5 anonim válasza:
A kopasz macska az elég randa :)
Akkor inkább tartsál teknőst, vagy valami hüllőt, ami nem szőrős :)
3/5 anonim válasza:
Peterbold azt hiszem az orosz neve.
Itt az összefoglaló lap. A kopasz cicák szeretnek kádban fürdeni, nagyon aranyosak. Nekem tetszenek, a férjem szerint gusztustalanok, de szerintem a kopasz bőr miatt van bennük valami emberi.
4/5 anonim válasza:
a Szibériai macska az amit keresel! Nagyon szép, nagy termetű, szőrös maci, és igen, hipoallergén! :D
5/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__51..
Nyomokban macskát tartalmazhat.
(Nyomokban mogyorót tartalmazhat..., ezzel fedezi magát sok gyártó.)
Nincs rá garancia, egyénileg bármi lehet allergén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!