Másnak is nagyon hiperaktív a kiscicája?
Bizony. Ez jelzi, hogy egészséges kis vasgyúró már most.
Kb. fél éves korára lenyugszik, addig célszerű a féltett holmikat eltenni, vagy magasabbra tenni.
Vannak macskák akik tényleg hiperaktívak, nálunk is ez a helyzet, ilyen rosszcsontokkal még nem volt dolgom.
A macskalézert tudom ajánlani, 10-15 percig játszottam velük, lihegve kidőltek, de legalább átaludták az estét, nem rongáltak, rendesen kifáradtak. Vannak macskák akik ilyenek is maradnak felnőtt korban is, ha hiperaktív, nincs mit tenni.
Ez teljesen termeszetes, fel eves kora korul jobb lesz, bar az en cicam 1 eves korara nyugodott le, addig bun rossz volt :D
Mondjuk akkoriban lett ivartalanitva is, lehet ez is segitett.
Nekem is kb. 1 éves koráig mint a rakéta, napi 4-5 órát kattant volt + játék:)) Nemrég nyugodtott le kissé, napi 1 óra rohangálás + játék, de szerintem ez a meleg is rátesz, nincs akkora kedve őrültködni.
Nyugi, idő kérdése és kissé lenyugszik, játssz vele sokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!