Milyen problémája lehet a cicámnak?
Figyelt kérdés
Van egy 8 éves fekete, kandúr macskám. Észrevettem, hogy a nyakán oldalt felsórészében van egy kis dudor. Mikor közelebbről megnéztem olyan volt, mintha lenne egy tűhegynyi bemélyedés, s abban pedig egy kis fekete pontszerűség. Mikor a duzzanatot megnyomtak nagyon sűrű, fehér gennyre hasonlító váladék jött ki. Étvágya van, de talán túl sokat iszik és nagyon hullik a szőre, szinte a hasán alig van. A gerincoszlopánál is egyre ritkásabb, s a bőrénél pedig varas. Nagyon megijedtem, valaki tudna segíteni?2021. júl. 5. 21:43
1/15 anonim válasza:
Mondjuk vidd állatorvoshoz de minél hamarabb? 🤷♀️
Lehet összeverekedett másik macskával, valami belement és begyulladt, tályog, kullancs, gomba meg még ezer más dolog...
2/15 anonim válasza:
Ez az, miért nem állatorvosnál kezded? Ennyiből senki nem tudja megmondani, mi baja lehet, de ha ennyi szőre kihullott, akkor biztos, hogy valaminemű kezelést igényel! Vidd el állatorvoshoz!
3/15 anonim válasza:
Bármi lehet. Nem interneten kéne ezt kérdezgetni. Állatorvos majd megmondja, és meggyógyítja a cicádat.
4/15 anonim válasza:
Tályog, az én cicámnak is volt mert verekedett egy másik kandúrral aki megmarta és begyulladt neki:( szerencsére meggyógyult magától de ez egy kissebb seb volt, attól még vidd orvoshoz.
5/15 A kérdező kommentje:
Verekedés nem jöhet szóba, mivel benti cica.
Orvosra pedig sajnos nincs pénzem,gyűjtenem kell rá
2021. júl. 5. 21:53
6/15 anonim válasza:
Az szép. De akkor minek tartasz állatot, ha nincs pénzed elvinni egy sima állatorvosi vizsgálatra? Ha történik vele bármi baleset, ahol életmentő műtétre van szüksége, akkor csak hagyod meghalni vagy mi?
7/15 A kérdező kommentje:
Nem hagyom meghalni, amiatt kérdeztem meg itt, hátha valakinek a macskájának is volt ilyen gondja és tud valamit mondani arról, amivel segíteni tudnék rajta. Amilyen hamar el bírom vinni, viszem is.
2021. júl. 5. 22:02
8/15 anonim válasza:
Ezt úgy mégis hogy gondolod, hogy úgy tartasz egy élőlényt magadnál, hogy nem rendelkezel a biztonságos életben tartásához szükséges minimális anyagi fedezettel? Mondjuk 5-10 ezer forinttal? Most kezdesz el gyűjteni? Hogy pont addigra gyűljön össze, mire elpusztul? Olyan nagyon nem ijedhettél te meg! Ezek szerint gyerek vagy. Hát akkor talán fordulj a szüleidhez, és add el valamely ruhadarabodat az ócskapiacon.
9/15 anonim válasza:
Vidd el nyugodtan, holnap. Ilyen esetekre a legtöbb helyen van részletfizetés.
10/15 anonim válasza:
Előző vagyok minél tovább vársz úgy súlyosbodhat az állapota, ami azt is jelenti, hogy többe fog kerülni a kezelés, persze ami fontosabb a cica rosszabbul lesz.. Mindenképpen vidd el dokihoz és beszéld meg vele,hogy később vinnéd a pénzt vagy részletekben fizetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!