Nem eszik a macska, mit csináljak?
Igen, ahogy írták, a macska Béres csepp is nagyon jó, meg a DMGuard! Olyan is van hogy Vetri DMG, de a DMGuard ugyanazt tudja csak olcsóbban. Nekünk is írtak már fel ilyet állatkórházban, visszahozta a macskát az életbe.
Egyébként megkérdezhetem mi a Lidl-ös 50%-osnak a neve? Nem is gondoltam hogy ott lehet kapni jó minőségű kaját, de utánajárnék mert jól hangzik.
Ha jól emlékszem Coshida a neve. Van a kék csomagolásos, az olcsóbb és kevesebb hús van benne (a szósz és alultasakosnak pl ez is jó), és van a bézs színű. Kisebb kiszerelés, az elején fel van tüntetve a százalék nagy számokkal és elég drága. :D Sok hús van benne, a milyeink imádják. Mi csak kiegészítőnek vesszük.
Szerintem ilyen cseppek még nem kellenek, mert mozog, ugrál, szóval megvan, csak az evésre nehéz rávenni. :)
17-es, aztán nem biztos, hogy Coshida, mert a kék tuti az, a bézst meg most nem tudom megnézni, pont nincs itthon. A lényeg, hogy saját márka, szóval a kék Coshida mellett nézd. :)
18-as ezeket csak állatoorvosnál, vagy állatpatikában lehet kapni? Köszi a válaszokat srácok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!