A cicáknak milyen szagú a leheletük általában?
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 22:16
1/9 anonim válasza:
Normál esetben nem érezni semmit. Van amelyiknek büdös, de annak valami baja van. Pl fogkövesedés, vagy szuvas fog, vagy nyitott gyomorszáj.
3/9 anonim válasza:
Semmilyen általában max ha eszik akkor konzervszagú vagy amit éppen evett.
4/9 anonim válasza:
Attól függ mit evett, mert bizonyos táplálékok után is büdös, de az igaz, hogy szájüregi illetve emésztőszervi betegségeknél szinte biztosan az.
5/9 anonim válasza:
Halszagu, legalabbis kaja utan, pedig nem halat kap enni😐
6/9 anonim válasza:
Cica lehellet. Hogy jutott eszedbe? Milyen gondolatmenet süllyesztett idáig?
7/9 anonim válasza:
6-os, talán azon gondolkodik a kérdező, nem lehet hogy beteg a macskája? Talán ezért kérdezte.....
8/9 anonim válasza:
Általában nem szoktam érezni. Az étkezés után persze más. A kellemetlen lehelet betegséget jelezhet, érdemes kivizsgáltatni.
9/9 anonim válasza:
Alapból semmilyen (bár még nem szagoltam bele direktbe), de azt szoktam érezni, ha épp evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!