Hol tudnám feltenni a netre ingyen a 2,6 hetes, hófehér, kandúr kölyökmacskámat?
Pest megyében lakom szigethalmon :)
Jó lenne ha vki elvinné őket, mert ha nem akkor menhelyre kerülnek :S Felraktam már az expressre a startaprora meg a topaparóra :)
"Jó lenne ha vki elvinné őket, mert ha nem akkor menhelyre kerülnek"
gratulálok! hagyod elleni a macskád, aztán gyarapítod a menhelyes kiscicák számát... hát milyen ember vagy te?
Ismét egy felelős gazdi.
Süllyedj el, remélem miután a cicákat elviszik az első utad az állatorvoshoz vezet ivartalanításra.
Egyet értek :( Nagyon sok ilyennel találkoztam már :(
Sajnos nem először fogadok be sétáltatásnál és én mindenkire rászólok, hogy ivartalanítsa a kutyáját, macskáját. De azt mondják hogy drága ezért inkább állnak egy kicsit a piacon és ott próbálják elajándékozni vagy agyonütik. Hát igen ez Magyaroroszág... :'(
ha százhúszezres macskára futotta, akkor nehogymár egy hirdetés ára verjen a földhöz... :D
mennyire irreleváns adat mellesleg hogy milyen a saját macskád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!