Frontline helyett valami alternatíva?
Cicám már többször volt bolhás:S Vettem neki többször nyakörvet (jó minőségűt) segített is, de volt, hogy elhagyta 1 nap alatt, és félek hogy fent akad vele valahol...(kinti cica és sokat mászkál, azt se tudom merre)
Legutóbb (kb 1 hónapja) vettem Frontline-t, de úgy látom, hogy már megint sokat vakarózik:S
Létezik olyan szer, amit így kell rácsöppenteni, mint a frontline-t, csak olcsóbb? az se lenne gond, ha esetleg sűrűbben, mondjuk hetente kellene becsöppenteni.
Volt egyszer itthon olyan is, amivel kb az egész macsekot be kellett csöpögtetni, pár centinként, de azt meg lenyalta:S
van valakinek ötlete, hogy mit kellene neki adnom?
(frontline-t soknak tartom árban, és csak szűk 1 hónapig hat)
Szia!
Én is hasonló helyzetben jártam. De csak annyit mondhatok h ezek a frontline vackok nem h nem érnek semmit de mellette méreg drágák is. Én külföldön éltem éveket (angliában) és ott a frontlinet alig veszik. Helyette vannak ilyen tabletták amik remekül irtják a bolhákat. fele annyiért mint a frontline. A 'mi' bolháink egy idő után IMMUNISAK lettek a frontline-ra. Pets at home-mal rákeresel a neten is kifogja dobni. Azt nem tudom h szállítanak e Európába de szerintem megéri megnézni! Hát ha.
Remélem segítettem.
köszönöm a gyors válaszokat!
megérdeklődöm a lehetőségeket az állatorvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!