Fehér színű kandúrnak milyen színű kölykei lesznek?
Tök jó, hogy lepontoztak, miközben ugyanazt írtam, mint akit meg felpontoztak.
Vicc ez az oldal, nem lehet komolyan venni sem a kérdéseket, sem a válaszokat.
Általában olyan mint amilyen az anya, mert a fehér recesszív szín. Persze nagyban függ az ősöktől, mind az anyánál, mind az apánál, mert ugye a DNS-ünk 50%-át az anyától, és csak a másik 50-et örököljük az apától.
De mondok egy példát.
Egy fekete, és egy fehér macskának születnek kölykei. Mind fekete lesz, mivel a fekete domináns a fehérhez képest. Ha két ilyen alomból keresztezünk két feketét (lehetne ugyanabból az alomból is, de inkább kerüljük el a vérfertőzést), akkor 1:3 arányban lesznek fehér, és fekete macskák, vagyis ha 4 kicsi születik, akkor egy fehér, és három fekete, ha nyolc, akkor 2 fehér 6 fekete, stb. Pont egy fehér kandúr született, de a szülei feketék. Mégha fehér nősténytől is születik kölyke, akkor is lehet fekete. Persze ez így gyakorlatban nem működik, mert már a fekete szülőknek is voltak különböző színű őseik. sőt a te macskádnak nem tudjuk, hogy milyen színűek voltak az ősei.
Szóval abból, hogy az apa fehér nem lehet megmondani, hogy milyen színű lesz a kölyök, sőt még a fehér anya sem garantálja, hogy fehérek lesznek a kölykök.
Egy oldal szerint 65% apai, 35% anyai. Na hát ebbe nem tudom mennyi igazság van.
Amúgy meg #7-nek igaza van, ivartalanítsd, ha nem telik rá próbáld megtalálni a legolcsóbb helyet, ahol megcsinálják.
Nagyon sok kóbor cica van, ne csinálj többet.
Amúgy meg mi van akkor, ha szomszéd Mariskának a lány macskáját teszi meg, és ott lesz fehér cica? Követeled adja oda neked?🤨
Nálam van most három cica akinek nem volt gazdája, az esőben áztak, befogadtam őket.
Meg se fordulna a fejemben nem ivartalanítani őket..
Aztán csodálkozunk, hogy a sok elmeháborodott szaporít, majd 70%-uk az utcán végzi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!