Mióta légkondi van, a macskáim nem alszanak bent, és csak enni jönnek haza, ez normális?
Figyelt kérdés
Kint döglenek az udvarban, mégcsak nem is csavarognak, az egyik a meleg teraszon terpeszkedik, a másik a bokor alatt. Amikor enni adtam a kandúrnak és épp ráfújt a légkondi, láttam nem tetszik neki. A másik olyan szoba macska, ki se lehet kergetni, de mióta ilyen meleg van kint, nem jön be, ilyet még nem láttam.
A kutyám majd megdöglik olyan melege van, ezek meg élvezik?
2021. jún. 25. 11:26
1/7 A kérdező kommentje:
"A kutyám majd megdöglik olyan melege van, ezek meg élvezik?"
Úgy értem a kutya a sétánál döglik bele a melegbe, amúgy ő itt van bent a légkondiba és halál élvezi.
2021. jún. 25. 11:30
2/7 anonim válasza:
Nálunk 2 macska van, a kicsi a fürdőszoba kövén hűsöl, az idősebb nem tudom, merre jár, esténként hazajön, eszik pár falatot és ismét megy elfelé. Pedig őt is alig lehet kirobbantani, ha nincs ilyen hőség.
3/7 anonim válasza:
A mesterséges hűsítés lehet nem tesz jót nekik.
4/7 Katona Dius válasza:
A cicák imádják a meleget. Az enyéim legalábbis. Alap 40 fok van és ők még kifekszenek az ablak mögé, ahol legalább 50 fok van.
5/7 anonim válasza:
persze hogy normális ,az ember a nemnormális aki szétcseszi az izületeit a hideg levegős fűvatással
6/7 anonim válasza:
Miénk se tűri el. Fura, inkább kint fekszik a bokrok alatt a 40 fokban, semmint bejönne hűsölni. Más helyiségbe is mehetne (2 háló közül is választhat, ahol nincs légkondi), de nem.
7/7 anonim válasza:
Azt ti nem tudhatjátok, hogy egy macskafülnek miféle sértő hangok jönnek egy ilyen gépből. Egy cseppet érzékenyebbre van a fülük kalibrálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!