Miért kakil a macskám véreset? 6 hetes még nagyon kicsi, és véreset kakil, utánanéztem neten de mindenhol ,hasmenes es ver van de az en macskam uruleke olyan normalis/szilard es véres lehet ebbol baja?
Allatorvoshoz akartam vinni de nagyon sok penzt ker csak azert hogy megnezze mi a baja
Ha sulyos akkor elviszem de kivancsi vagyok mi a baja
Ne vegyel magadhoz eletet, ha nem tudsz rola gondoskodni. Plussallat legkozelebb.
Sulyos baj, orvos is kell, rossz kezekben van.
Az utcan talaltuk a testvereivel egy zsakban meg nagyon pici volt kb 2-3 hetes, csak o elte tul akkor elvittuk allatorvoshoz azota nalunk van es tudok rola normalisan gondoskodni!!
Egyebkent mar nem kakil vereset, de tegnap mar elvittem az allatorvoshoz, nem talalt semmit vagy arra tippelt hogy ferges volt, viszont ezt mar tudtam es adtam neki a fereghajtot! Nem sajnalom a macskara a penzt sem,azt sem mondtam hogy nem viszem el orvoshoz, egy egyszeru kerdest tettem fel lehet nem jol fogalmaztam viszont akkor sem ertem ezeket a kommenteket de koszonom akik azt irtak, hogy ne legyen allatom, es hogy csoda ha tuleli a holnapot! Koszonom a macska el es virul es tovabbra is van es lesz is allatom pusziiiii
Ne vedd magadra, tele van az oldal buta rosszindulatú prolival, akik még emellett látók is, és fel szavakból összerakják maguknak a saját besavanyodott világképükbe illő komplett történetet.
10-ből azért egy válasz mindig hasznos, emiatt megéri idejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!