Nagy a macska hasa? bővebben lent
Mintha azt figyeltem volna meg, hogy nagyobb a macska hasa, de az is lehet, hogy csak beképzelem. Viszonylag vékony, egészséges testalkatú a cicám, de a hasa kit oldalt kicsit, minimálisabban jobban kidudorodik, de nem tudom, hogy csak beképzelem-e mert rettenetesen féltem a cicát.
Ugyanúgy jó étvágya van, rendszeresen jár wc-re, a kakija is rendes, és szobacica. Állatorvosnál is kevesebb mint egy hete volt (más miatt, sebes volt a nyaka az allergiája miatt.) és ott se mondtak semmit.
Ezek alapján, van-e baj, vagy csak túlságosan féltem, és beképzeltem magamnak a betegségét?
Vagy többet evett, vagy megfial hamarosan. Ha benti cica, te tudhatod, hogy összekeveredhetett-e kan cicákkal.
Hamarosan kiderül:))
kit=két*
hát, ivartalanított, szóval ha csak nem a szent lélek ment bele, nem fog megfialni :D
"ha csak nem a szent lélek ment bele, nem fog megfialni :D"
Macskára nem megy rá a Szentlélek, mert a Szentlélek galamb képében közlekedik, azt meg a macska elkapja és meguzsonnázza.
Szóval hacsak nem azért duzzad a hasa, mert megeszik naponta két-három szentlelket, akkor most a Kaporszakállúnak meg a Szűzmariskának kivételesen nincs köze a dologhoz, és sajnos nem fog Cicamegváltó Cirmoskrisztust sem szülni a macskád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!