A kandúrok élvezik a párzást?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 12:19
2/18 anonim válasza:
Igen, kivéve, ha kényszerítve vannak.
3/18 anonim válasza:
2 “kenyszeritve” ?!
Ezt hogy erted? Nem igazan tudom elkepzelni,hogy lehet egy kandurt parzasra kenyszeriteni...
Reszletezned? :)))))
4/18 anonim válasza:
A kandúrok jobban élvezik mint a nősténydúrok.
5/18 anonim válasza:
3: Én se tudom elképzelni, ahogy azt se, hogy a kandúr hogy ne élvezné a párzást. Így a kérdésnek se látom értelmét.
7/18 anonim válasza:
6, nem, a nőstényeknek konkrétan fáj. Csak az ösztöneik, az utódnemzés hajtja őket.
8/18 anonim válasza:
Ha nem esne jól nekik, valószínűleg nem csinálnák
9/18 anonim válasza:
" Csak az ösztöneik, az utódnemzés hajtja őket." Ez a HAJTJA szo ez jelenti az élvezetet. Ugyanugy ahogyan az embereknél is. Az emlösöknél az élvezeten keresztül hat az ösztön. Jobb ezt tudomásul venni mint ködösitö szövegekkel tagadni, elhallgattatni.
10/18 anonim válasza:
9, Próbáljuk ki nálad is, feldug valaki egy szöges dorongot, visszafelé hajló tüskékkel, hogy kifelé garantáltan felsértsen mindent. Aztán beszélgessünk róla, mennyire élvezted.
(A macskáknál ugyanis ez történik, nem véletlenül sikít a nőstény közben, és nem véletlenül torkollik utána sokszor verekedésbe a bagzás...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!