Jogos a félelmem, hogy a cicàm beleeshet a kerti medencénkbe?
Elég nagy, és 84 cm mély medence.
Éjszakàra takarófólia van rajta, de ha a macska véletlenül beleesik, az behúzódik a súlytól, akkor emiatt csak még inkább nem tud kijönni, nem? :(
Azért félek, mert egyszer màr előfordult, pàr évvel ezelőtt, hogy ugyanez a cicàm, kergetőzött a szomszéd macskájàval, bàr akkor egy ilyen kisebb gyerek medence volt fel àllítva, aminek könnyen behajlik az oldala, és már csak a hangra lettünk figyelmesek,csobbanàsra (azt hiszem) és mind a kettő macska vizes volt. Nem tudom, mennyire eshettek bele... Persze ez jóval magasabb medence, de valahogy akkor is félek...:(
Előre is köszönöm!
Ilyen medencénk van:
Az lenne a legjobb, ha éjszakàra be tudnàm őt csukni, de nyàron nem hajlandó bejönni...
Köszönöm a válaszokat!
Persze, azt tudom, csak attól félek, hogy balesetből bele ne essen. Olvastam neten is 1-2 ilyet..
Nem tudom, talàn a takaró ponyvàt jobban rà kellene erősítenem a medencére , hogy ne tudja behúzni, ha ne adj isten, vagy nem is tudom, hogy biztonságosabb, ha rajta van, vagy ha nincsen...
Lehet, hogy ki fogtok nevetni, de mi rögzítjük a takaróponyvát éjszakára és a tetejére a medencének teszek 4 lecsiszolt, pont erre a célra méretre vágott tetőlécet, így még ha bele is esne, ki tudna kapaszkodni.
A mi macskánk, ha kedve van hozzá, beül mellém a kádba fürdeni, sőt, ha nagyon melege van akkor engedek 1-2cm langyos vizet a kádba, ő meg belefekszik. A medence vizét eddig túl soknak tartotta, de őt ismerve inkább nem bízom a véletlenre.
Köszönöm szépen az újabb válaszokat!
6-os vàlaszoló, jaj, nagyon jó fej lehet a cicàd! :D Az enyém tényleg utàlja a vizet, felmerült màr bennem, hogy megfürdetném, mert néha az "illata" alapján ràférne, meg van 2 benti cicàm, őket szoktam fürdeni, de szerintem ő nem bírná...
Ahogy tudtam még rögzítettem a ponyvàt, pluszban ràkötöztem, de sajnos vannak olyan pontjai, ahol be tud csúszni a vízbe... Igazából, màr bànom is ezt a medencét, mert csak a nyűg van inkább vele, de ez egy màs kérdés, viszont, azt nem akarom, hogy emiatt bàrmi baja essen a cicàmnak, és nem vagyok teljesen nyugodt éjszakánként..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!