Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tanítsam meg a macskámn...

Hogyan tanítsam meg a macskámnak, hogy idehozza nekem a játékot?

Figyelt kérdés
Nagyon értelmes kis szőrmók. :) Ha kevés a kaja a tálkájában, és szájjal nem tudja kivenni, belenyúl a mancsával, és a szájához emeli. :D Kíváncsi vagyok, meg tudnám-e tanítani neki, hogy odavigye nekem a játékot. Mert mikor unatkozik, megfogja a szájában, és behozza a szobába. :D
2010. aug. 25. 17:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ja, és még egy aranyos történet játék ügyben: eleinte lehetett szabályosan cicázni vele, beállt középre, és vetődött a szaloncukor papírdarabok után, több-kevesebb sikerrel.

De aztán itt is átalakította a játékszabályokat: szigorúan csak oldalról indult, és kb. minden ötödik elkapott galacsint elvitte a folyón kialakított "kincsesládájába" (ami a cipőm volt). Olyanok lettek a cicázós galacsinok, mint a Rimet kupa: végleg elnyerhetők :)

2010. aug. 26. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:

17:20 vagyok!

Azért van ennyi, mert befogadtunk kóbor éhező macskákat, akik máshol szenvedtek. Pl a szomszéd kikötve tartotta a macskáját és az egyszer megszökött, azóta nálunk van. Minden lány ivartalanítva van.

2010. aug. 26. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan cicát, aki visszahozza az eldobott játékot.

Ha visszahozza, akkor adj neki jutalomfalatkát, és egyre többször fogja visszahozni.

Sokat játssz vele, úgy tanul!

2010. szept. 5. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
14:22: Akkor bocs :) Csak fura, hogy valakinek ennyi cicája van...Bár ha belegondolunk...lehet régebben nekem is volt ennyi :D Az szép, ha befogadjátok a kóbor cicókat =)
2010. szept. 5. 20:57
 15/15 anonim válasza:

A macska öntörvényű igaz...

Vajon, hogy lehet neki megtanítani a wc használatát?:D

De a macska utánzásból tanul! Nem elfelejteni! =)

Hm... Talán valahogy ösztönözd rá, hogy a játékot odahozza neked, fontos a jutalomfalat. De ez nem olyan egyszerű mint a kutyáknál, az sem biztos, hogy sikerül megtanítani, hajlandó neked engedelmeskedni. Azért sok sikert, és türelem! ^^

2011. aug. 11. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!