Régen hogyan védekeztek a fölösleges macskaszaporulat ellen?
Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 00:13
11/17 anonim válasza:
S Nicolas Nick nincs jobb dolgod mint hergelni a népet, baromságokat kérdezni, majd ráírogatni mindenkire? Ennyire élettelen vagy?
13/17 anonim válasza:
Nagyszüleim falun laknak és ők nem ütötték agyon a macskákat, se nem ásták el a földbe. Egyszerűen kidobták a falu szélére őket, aztán vagy éhen pusztultak idővel vagy elmentek más házához kuncsorogni. De alapból nem is szoktak megtartani kölyköt maguknak. Volt egy-két macska, ami visszajárt a házhoz, az volt a "saját". Etették, itatták, de semmi több. Szerintem az itt hozzászólók nincsenek tisztában a valósággal, mert sehol nem volt ilyen brutalitás, mint amiket leírnak.
14/17 anonim válasza:
Kedves priviíró, miért lennék szánalmas azért, amiért leírtam hogy SAJNOS milyen módszerekkel oldották/oldják meg sokan a problémát? Nyilván nem én csinálom, kár nekem esni. Amit írtam, az a szomorú igazság.
(#10)
15/17 anonim válasza:
#10 ezek közül még a vízbefojtás a leghigiénikusabb.
Ausztráliában lézeres macskaölő automatákat vetnek be, mert olyan szintű károkat okoznak a macskák:
16/17 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele, de nem hiszem hogy a régi falusi világban lézeres automatákat használtak volna...
17/17 anonim válasza:
#17 megoldották úgy, ahogy tudták! Csak gondoltam, kontextusba helyezem a hazai macskavédők problémáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!