Nem eszik a macskám, mit csináljak?
4 napja költöztünk új lakásba. Megpróbáltuk minél kevesebb atrocitásnak kitenni, de a költözés így is stresszes volt neki. Azóta nem eszik, csak iszik, utóbbit, úgy vettem észre, csak kicsit kevesebbet. De nem hajlandó enni. Amit eddig imádott tápot, nem eszi meg, másik fajtát sem, csak a sajtos jutalomfalatot, abból is csak néhány szemet, hol jó étvággyal, hol nem. Néha játékkal bele tudok diktálni néhány normál tápszemet, de ennyi. Pisil, kakil, de fogyott, nagyon aggódok. Vettem neki multivitaminos pasztát, azt kapja. Néha még elbújik, de már nem olyan, mint néhány napja, hogy elő sem jön. Változó a kedve, van, amikor játszik, hasát mutogatja, de esténként keservesen nyávog. Próbáltam már, hogy békén hagyom, próbáltam már hogy foglalkozok vele. Nem vagyok rá mérges sem én, sem a férjem, türelmesek vagyunk.
Látom rajta, hogy éhes, de egyszerűen nem.akar.enni.
Jobb lesz? Mikor vigyem orvoshoz?
Vannak azok a húsrudacskák, cica jutalomfalat. A sparosba meg a pennysbe 38% fehérje és 23% zsír van. Szerintem az összes cica, akit eddig kínáltak vele, megette.
Milyen márkájú tápokat szokott enni? Konzervfélét kap? Vagy amit már írtak: főtt, sült hús, máj, tojás vagy pl sajt, túró, ezekben is sok a fehérje.
Ha minden kötél szakad, akkor amit szintén írtak: Calopet paszta illetve cica Béres csepp, ezek étvágyat is hoznak, plusz immunerősítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!