Hogy keressek gazdit egy cicának?
Az utcán találtam, pici, kb.2-3 hónapos lehet. Kutyáim vannak, nem tudom megtartani, összeszoktatni őket vele nagyjából lehetetlen. Felelősségteljes gazdit szeretnék neki találni, benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel stb., már jelentkeztek páran, akik kijárósnak akarják, őket mindannyiukat elutasítottam, pont az ilyen kijárós cicákból van elásva min.5-6 az udvaromban a kutyák miatt.
Szervezetektől kértem segítséget, de csak megosztásban tudnak segíteni.
Tudnátok olyan csoportokat írni, ahol felelősségteljes gazdik vannak, és gazdit tudnék neki keresni?
Elég ostoba felfogás, hogy azért utasítottál el gazdajelölteket, mert kinti macskának akarták...🙄 Meg is érdemled, ha így senkinek nem fog kelleni!🙂
Elég szomorú, hogy itt tartunk, hogy a macskát nem engedik ki, hanem bezárva tartják, mint valami börtönben...
Ennyi erővel te se menj át soha az úttesten, mert bármikor elüthet az autó...
Nekünk is volt 10 évig cicánk, mégsem lapította ki sem az autó, sem kutyák sem ölték meg! Biztos csoda történt, hogy egy macska kint, a szabadban tudott élni! Ilyen még sosem volt előtte a történelemben...😂
Szerintem elég érthetően leírtam, hogy miért nem akarom kinti cicának adni. Nem akarom, hogy kutya széttépje, autó elüsse, mérget egyen, verekedjen, pusztítsa a vadon élő állatokat. Egyébként meg törvényellenes is. Nem erre kértem véleménynyilvánítást...
Macskabiztos kertbe, kifutóba nagyon szívesen adom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!