A macskát is megcsípheti a szúnyog?
Mióta megjelentek a szúnyogok (4-5 napja) már másodszor van szegény cicámnak bedagadva az arca. Most a szeme felett, 2 napja a szeme alatt csíphette meg. Biztos nem darázs mert éjjel történt és nem fáj neki.
Ha szúnyog okozta, akkor mivel tudnám megakadályozni? Szegény macsek úgy néz ki mint akit bucira vertek :( De biztosan nem bántotta senki mert az udvarból nem tud kimenni!
Igen, csípheti
Az én macskámra is rárepülnek, a szőr ugyan visszatartja őket de pl. az orrát vagy a talp-párnáit meg tudják csípni
Annyira ne nyugodj meg, mert egyaltalan nem normalis. Ugyan nem kinti macskam van, de a szuleimnek volt es oke, hogy a szunyog megcsipheti, de egyik macska se reagalt igy ra anno.
Szerintem allergias lehet ra, vagy nem is tudom, de nem kellene igy kineznie. Orvostol kerj tanacsot mindenkeppen.
Köszi! Valószínű hogy érzékeny szegény, én sem láttam még ilyet soha pedig volt már korábban is cicánk, olyan is aki csak kinti volt (a mostani benti de zárt udvarba kimehet). Tavaly megcsípte egy darázs, arra nem volt érzékeny, 2-3 óra alatt lement a duzzanat szerencsére.
Holnap felhívom az állatorvosunkat.
Persze
Megcsípheti
És ráadásul a te cicád valszeg allergiás is rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!