Macskának oda lehet adni szálkás haldarabokat?
Van vmennyi halam, nagyrészt ilyen gerincrészek stb., de van rajta halhús is, viszont eléggé szálkás, odaadhatom nekik, vagy inkább ne? Pl. arra gondoltam, h esetleg ha lenyelik a kisebb szálkákat, az megsértheti a torkukat, vagy vmelyik belső szervüket...Amúgy közülük három még eléggé kicsi (4 hónapos)
Köszönöm a válaszokat!!
Szerintem 4 hónaposnak ne! Félrenyeli, aztán ott kinlódik a mancsával egy csomó ideig, így hadonászik. :D
Rosszabbik esetben egy az egyben megfullad. Halszálkát kifejlett macskának is necces adni, de ilyen kicsinek én biztos nem adnék a helyedben.
A macskatartók azért "sötétek", mert a macskák szeretnek veszélyesen élni, ők meg nem igazán szeretik, ha a macskájuk veszélyesen él.
Hogy hogy állsz ehhez a kérdéshez, attól függ, hogy "fogyóeszközt" látsz-e a macskában, amit könnyedén pótolsz egy másikkal, vagy kötődsz hozzá. Aki nem kötődik a macskájához, ezt nem fogja megérteni. (Régebben, amíg maradékokon élt az akkori macskám, gyakran láttam csonttól fuldokolni. Tény, hogy mindig szerencséje volt, és túlélte, de a mostani macsekot már nem akarom kitenni a veszélynek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!