Mit csináljak hogy találjuk meg a cicánkat? Nem tudjuk hova tűnhetett
Benti cica de mikor jó idő van ki engedjük a kertbe. Kertből nem tud ki szökni, olyan a kerítés hogy nem tud kimenni.
Voltunk ma vásárolni és mikor haza értünk már nem volt meg. Sírt nagyon a barátnőm érte.
1 óra volt akkor kb.
Barátnőm imádja azt a cicát, kiment az utcán is kereste vagy 2 órát, szomszédokat is kérdeztünk senki sem latta.
2 éves lány cica, ivartalanított
Szia! Chip van benne? Tegyétek ki a képét Facebook-on, plakátolás is jó ötlet. Nagyon mást nem tudtok csinálni, mint keresni. Viszont ha a kertbe ki volt engedve rendszeresen, akkor nagyobb az esély rá, hogy hazatalál, mert ismeri a környék illatait és mert nem pánikolva szökött meg (mint amikor kiesik egy benti cica az ablakon, na ő nem talál haza :( ).
Szóval esélyes, hogy hazamegy! Remélem így lesz!
Nincs benne chip. Igen a plakátolás jó ötlet.
De nem értem hogy tűnhet így el, hol ment ki..
Sajnos ez egy rossz dolog. Tudom milyen nekem is van két kinti/benti macskám és mindig tiszta ideg vagyok miattuk. Sajnos korábban a szüleim nem engedték be így nem tudok mit tenni. Az új macskáim csak bentiek lesznek.
Viszont érdemes körbemenni nem ütötték-e el. Sajnos szomorú, de ez benne van. :(
Érdemes plakátolni kérdezgetni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!