Találtunk egy kiscicát, mi a teendő?
Férjemmel este hazafele találtunk a kapunk előtt egy pár napos kiscicát.
Behoztuk.
De nem tudjuk,mit csináljunk vele.Voltunk vele állatorvosánál is,azt mondta,kicsi a valószinüsége,hogy túléli.Még a szeme sincs nyitva.
Mi a teendő?Mivel etessük? Szeretnénk megtartani,legalábbis addig,míg felcseperedik.
Talán itt találsz olyan információkat amire szükséged lehet:
Nem mondott semmit,csak hogy kevés esélye van túlélni.
Én azthittem felpofozom.Még meg se nézte,vizsgálta de egyből: ez a macska beteg,sír.
Hát mit csináljon egy pár napos kismacsek,nevessen?
Nem bántanám,nekem ehhez nincs szivem.Hogy lehet valaki ekkora tahó? Téged kéne földhöz vágni,és elásni.Mit tehet erről szerencsétlen kisállat?
Köszönöm a linket harmadik,itt nézegetek. :)
A legjobb lenne, ha találnátok egy szoptatós anya cicát, talán menhelyek tudnak ebben segíteni, de feladhattok hirdetést is.
Addig is anyatej pótlót kéne neki venni, itt egy lista róluk: [link]
Vízben feloldva, fecskendőből kellene itatni, ha ez még nem megy neki, akkor a fogínyét kenegessétek az ujjatokkal.
2 óránként kelni kell és etetni, ha azt akarjátok, hogy túlélje.
Orvos nem mondta el? Amíg pici, langyos vizes vattával törölgessétek a fenekét, masszírozzátok a hasát, az kakilásra ösztönzi, maguktól még általában nem tudnak kakálni.
Nem kis feladat, szép tőletek, hogy vállaltátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!