Odin, Orion vagy Orfeusz név szebb?
Figyelt kérdés
Cicának. Ha szeretnétek, azt is leírhatjátok, hogy melyik névről mi jut eszetekbe, milyen kinézetű cica ugrik be. :)2021. jún. 3. 11:50
A kérdező szavazást indított:
Odin
Orion
Orfeusz
83 szavazat
1/24 anonim válasza:
Odinról a Thor című film jut eszembe :D
Orion nekem kicsit lóneves, de szerintem ez a legszebb.
Orfeusz annyira nem tetszik.
Majd írd meg, mi lett végül a neve. :)
2/24 anonim válasza:
Ja azt kihagytam, hogy nekem egy fekete cica jutott eszembe. :)
4/24 anonim válasza:
Orionról nekem a varangyok jutnak eszembe, és Tamara Jagello hadnagy.
5/24 anonim válasza:
Nekem az Orfeuszról teljesen más jut eszembe,egy kollegám mondta mindig ha szülletik egy fia így fogja elnevezni mert akkot Orfikának becézni. :)
6/24 anonim válasza:
Miért baj az, ha valaki válaszol a kérdésre? Nekem az Orion név az Orion űrhajó sorozat jut eszembe elsőként, másodiknak a csillagkép.
Én egyiket sem adnám macskának, de ha ebből kell választani, akkor Orfeusz. Kell mellé egy Euridiké is.
8/24 anonim válasza:
Orfeusz az nem a Mátrixból a csávó? XD
9/24 anonim válasza:
Orfeusz az nem a Mátrixból a csávó? XD
Hát igen, a műveletlenség. Lehet, volt benne ilyen nevű.
10/24 anonim válasza:
8.
Az Morfeusz.
Elég gáz, hogyha valakinek az Odinról egy Marvel film jut eszébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!