2 kg-os macskának elég ennyi eledel?
Csak akkor ha nagyon keveset mozog. Nézd evés közben mit csinál és látszik rajta mikor lesz annyira tele, hogy már csak tologatja a falatokat.
Hasonló méretű kertimacskának négyszer ennyit adtam mert folyton rohangált és nem akartam, hogy találjon magának egy mérgezett egeret.
A coshida nem egy világraszóló márka, ha megnézed az etetési útmutatót, szerintem az is jóval többet fog írni ennél.
Bár jobban járnál egy nagyobb tápértékű, legalább középkategóriás táppal, ha ennyire sovány a cica. Pl. a fressnapf Premiere márkája nem túl drága (nagyobb kiszerelésben 1000-1200/kg lesz a vége), de ár-érték arányban az egyik legjobb. Nem teljesen gabonamentes, de pontosan látod, mi van benne.
Szerintem ez kevés.
Nálunk prémium tápból lecsúszik napi 30-40 g + 100 g (2 felé osztva) nedves és így sem hízik különösebben a cicám (pedig ráférne). Ő is 2 kg és 8 hónapos, mentett cica, az élete első pár hónapját nagyon megsínylette, ezért mondta a doki, hogy törekedjünk megfelelő tápanyag bevételre és hízásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!