31/42 anonim válasza:
Köszönöm!
5 hónapos, karmol és harap:)
33/42 anonim válasza:
Jaj de édi kiscicák :DD nagyon aranyosak :)
Nevek:
Charlie
Félix
Berci
34/42 anonim válasza:
Volt egy ilyen cicu anyósoméknál, és azt Fricinek hívták.
De szerintem Hamu legyen, vagy Hamvas(ka). Pont olyan a szőre, mintha belehempergőzött volna. :) Nagyon zabálnivaló!
Az én cicám egyébként Cuki. ( Olvastam ezt is.) Teljes nevén Cukor. A fehér színe miatt lett Cukor. Anyumék mindig azt mondták neki, h PorCukor. :) Meg hát olyan kis Cuki volt kicsinek. Nem?
Itt már a mai álapota látható:
Hát megnőtt a drágám. :)
Remélem működnek a likek.
35/42 anonim válasza:
Elozo nagyon cuki cica milyen fajta?
36/42 anonim válasza:
Sima házi, de a bentlét nagyon jót tesz neki. Fényes szőr, nagy bendő. :)
37/42 anonim válasza:
Luca, Lili, Mici, Bébi, Lola :D
38/42 anonim válasza:
Oah de szép az a fehér cica *-*
39/42 anonim válasza:
Morci, Brian, Morti, Tompi, Puszóka xD, Marci(pán), Karmi, Bigyusz, Csigusz (miáuuuu), Csupika, Csubakka, ártuditú, maszatka, cuncus, prémes, pajti, pongrác, zulu, panda, remi, bolyhos, gömbi, spuri, dönci, ronti :D
40/42 anonim válasza:
Toma, Tomka. Nekem volt egy ugyanilyen kisfiú cicám, és ezt a nevet adtam neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!