Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálhatják ezt a kölykök?

Miért csinálhatják ezt a kölykök?

Figyelt kérdés
Másfél hete került hozzám két, kb. 7-8 hetes cica. Az utcán találták őket zacskóban, egy fiú egy lány. Már szépen esznek (vagyis inkább belefekszenek a kajába és cuppognak), pisilnek, vécéznek önállóan. Pár napja azt vettem észre, hogy a lány a fiúnak a micsodáját nyalja! De úgy, hogy messziről hallatszott a cuppogása. Mostanra már egymásnak csinálják!! Én ilyet még nem láttam. Volt macskám, aki szintén korán elszakadt az anyjától és hónapokig a saját hasát szopta, na de ez... Akárhogy is nézem, undorító.:S Éjjel 3kor is erre ébredtem fel, be kellett dugnom a fülemet, mert nem bírtam aludni. Nem értem miért csinálhatják ezt...?
2010. aug. 24. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem kiskutyám van, és mielőtt hozzám kerültek volna, 2x-3x voltam meglátogatni. Az anyakutya tisztitotta a kölykeinek az izéjét. Szerintem náluk is ez van, csak most anya hiány miatt egymásnak teszik...
2010. aug. 24. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,igy van ahogy az első irja,el kell fogadnod,akármennyire is undi számodra!!
2010. aug. 24. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:
A testvérek gyakran tisztogatják, nyalogatják egymást...."ott" is....viszont kizárólag tisztítás céljából, nekik az egy ugyanolyan testrész, mint akármilyen másik....amikor egy cica saját magát mosdatja ott lent, akkor sem úgymond önkielégítést végez :D
2010. aug. 24. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Csak azért furcsa, mert több anyátlan kölyköt is neveltünk már, mégsem csinált ilyet egyik se. Na mindegy, akkor marad a füldugó.:)
2010. aug. 25. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!