Van, akinek bevàllt az alomszagtalanító/illatosító?
Ezt a fajtát vettem:
A flakonban nagyon finom illata van, amikor ràszórom az
a tiszta alomra még lehet érezni, aztàn pàr percre rá màr semmi..:/
Elég csalódott vagyok, mert nem is volt túl olcsó, meg bíztam benne, mert sokat szenvedek az alommal, hogy ne legyen büdös, szinte azonnal.
A cicàm idős, vesebeteg, sokat pisil, ezért sűrűn mosom, cserélem az almot, de màr 2-3 pisitől nagyon büdös tud lenni..:( Lidl-s almot használunk, ami tudom, hogy nem a legjobb, sőt, az egyik legolcsóbb, de sokkal dràgàbbat nem engedhetek meg magamnak. Nem tudom, mert régen mintha jobb lett volna, nem tudom, hogy vàltoztattak-e rajta valamit.. Az a baj, hogy ebben a pisi nem csomósodik. :/
Köszönöm előre is!
Köszönöm, használtuk az aldisat is, régebben, de akkor lehet megpróbálom azt újra! Megkérdezhetem, Ti milyen vastagon töltitek az alomtàlcàba?
Ő is ivartalan.
En a szilika almot tudom ajanlani. Igaz, hogy draga, de tenyleg eleg 2-3 hetente cserelni (1 db atlagos macska eseteben). Tehat osszessegeben nem biztos, hogy annyival tobbe kerul, mert kevesebb kell belole. Ez nem csomosodik, hanem magaba szivja a szagokat es megtartja. Nekem minden mas budos volt, ezt csak a vege fele erzem, amikor mar tenyleg cserelni kell.
Illatositobol nekem a Premieres gyongyok valtak be, illetve a Fressnapf sajat markas por jellegu se rossz.
7-8 cm vastagon.
Nem számoltam még, de kb. 1 csomag kell 1 hónapra két cinivel számolva.
Egyébként, màr én is gondoltam a szilikàtosra is, így, hogy ritkábban kell cserélni, lehet tényleg megéri.
Melyiket használod, megkérdezhetem?
Nem valt be semmilyen illatositott alom, a macska inkabb melle pisilt,mint bele.
Mi is aldis almot hasznalunk, , csak ezt fogadta el, semmi mast. Macska wc nekunk bejott, emelle nincs szukseg semmi illatositott cuccra.
Biokat's Deo Pearlt használunk, babapúderest, szintén Aldis alom mellé. Nekünk bevált. Egy idő után nyilván elillan az illata, én rátöltésnél utánszórom, de a macskákat se zavarja, meg az alom is lassabban büdül be.
Szilikátos almot vesegondos pisigondos cica mellé nem vennék, ugyanis abból a pisit nem lehet kiszedni, csak átforgatni, és ha nem cseréled időben, tocsogni fog.
Nekünk ez volt a másik, ami bevált, alapból illatosított:
Cicák is szerették, csak "picit" drágább az aldishoz képest. :D Egy időben úgy is használtam, hogy kevertem a két almot, és akkor ez volt kvázi az illatosító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!