Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy 6 hetes kiscica is lehet...

Egy 6 hetes kiscica is lehet macskanáthás?

Figyelt kérdés
Vasárnap kaptam egy kiscicát,aki most 6 hetes. Szegénynek tiszta csipa a szeme,nehezen kap levegőt és szörtyögő hangokat ad. Én eddíg mindenhol azt hallottam hogy csak a 3-4 hónapos cicák kaphatják el...lehet rosszul tudtam..Szerintetek?
2010. aug. 24. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos egész pici cicák is lehetnek macskanáthásak, minél előbb vidd orvoshoz. Fog kapni injekciót és szemcseppet.
2010. aug. 24. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:

nemrég hívtam a dokit, azt mondta,hogy nem 100% hogy macskanátha,hanem lehet valami más is.

DU. 4 és 6 között kell vinnem.:)

csak azért kérdeztem,mert úgy tuttam hogy csak idősebb macskáknál lehet. Ezek szerint tévedtem.:)

Köszönöm a választ.:)

2010. aug. 24. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Igeen,minél elöbb orvoshoz mert a macskanáthába bele is halhatnak:(
2010. aug. 24. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Kis kamillás vattával azért törölgesd meg óvatossan a szemét,hogy ne legyen annyira csipás!!
2010. aug. 24. 12:39
 5/6 A kérdező kommentje:

szoktam neki törölgetni. Még borvizet vagy mit is vettünk,mert azt olvastam az jó a csipásodás ellen. Fecskendővel is próbálom őt itatni, hogy ne száradjon ki.:)

Remélem azért délutánig kihúzza szegénykém.

2010. aug. 24. 12:53
 6/6 Norczy ***** válasza:

szerintem a bórvíz nem az igazi nekem mindig érzékeny lett rá a szeme még a szőr is lejött a szeme körül tőle. Kamilla tea a leghatásosabb, szerintem.

És jobbulást a kicsinek!

2010. aug. 24. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!