Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet hogy a cicam termeszete...

Lehet hogy a cicam termeszete ilyen kinti macskas?

Figyelt kérdés
Van egy 9 eves cicam aki 9 eve csak benti cica volt es alomba jart. Mindig bepisilt meg lepisilt dolgokat. Most hogy elkoltozunk egy olyan hazba ahol bar nem kert nem tud elmenni sehova de egy penthouse tipusu erkely ahol eleg nagy teruletu fu van a korlaton kivul. Elso percrol kezdve oda jar be sem megy az alomba. Szol ha ki akar menni es azota amiota ide koltoztunk kb 9 honapja egyszer sem pisilt le semmit sem. Lehet hogy o jobban szereti kint vegezi? Nem szereti a cica almot? Mindig a legjobb minosegut vettem neki egyebkent mindig azt vettem eszre hogy idegesen kaparja szorja mindenfele a kristalyokat. Picibaba koraba kerult hozzam ugyhogy nem volt kinti macska soha.
2021. máj. 17. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Ivaros? Akkor jelolgetett eddig is, illetve kint nyilvan erdekesebb szagok vannak, mint bent, igy jobb neki kint pisilni.
2021. máj. 17. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
De furcsa hogy egy állat kint szeret kakilni meg lenni a szabadban. Ki érti ezt, miért nrm jó neki 9 éve egy bezárt házban...
2021. máj. 17. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Okoskám eleg regota koztudott hogy egy HAZImacska nem az utcara valo. Tokeletes neki a nagy hazban a kutyaval akit nagyon szeret az csak egy plusz hogy biztonsagban tud kint lenni ugy hogy igazabol nem az utcan van es nem eshet baja ezert is megy ki. De ha el is tudna menni se menne el. :)
2021. máj. 17. 19:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Tanulj meg ertelmezni mert azt mondtam vecezni szeret kint nem pedig azt irtam hogy mindig kint van es ki akar menni. Ha pisilni akar akkor szol hogy o ki akar menni. Ez egy erkely minden macska elvezi az erkelyt attol meg nem akar a szabadban lenni.
2021. máj. 17. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

Remélem egyszer ez is állatkínzás lesz.

Az emberek meg voltak bolundulva amíg hetekig be voltak zárva... nem évekig.

2021. máj. 17. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!