Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mivel tudom elérni, hogy ne...

Mivel tudom elérni, hogy ne mászkáljanak nálunk a macskák?

Figyelt kérdés

Tőlünk 2-3 házra van egy házaspár.Tavaly vagy tavalyelőtt nyáron kaptak a gyerekeik 2 macskát.Nőstény+kandúr.A nőstény első almát megtartották, lett 7 macskájuk, Most látom, hogy az egyik nőstényük már nagy pocakos.Az első nőstény macska meg a fás kamránkba már betette az újabb alom macskát.Ha kiteszek valamit a saját macskáimnak meg kell várnom míg megeszik és folyamatosan hajtani a 7 macskát, hogy ne zabáják el előlük a kaját.Múltkor kitettem nekik, ettek nem láttam egy macskát se a mieinken kívül, mire becsuktam volna az ajtót már mind ott evett.

Egyre szemtelenebbek és egyre kevésbé félnek.Én bántani nem akarom őket.Viszont etetni se.Mivel lehet elérni, hogy a macskák ne akarjanak nálunk enni?

Kutyát nem akarunk a saját macskáink miatt.

2021. máj. 7. 23:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a 19 és 20asnak. Én a kutyáimat etettem kint, szomszédból szépen odajártak a patkányok a maradékra vagy szimplán szagra. Bent etetem őket, nincs ilyen problémám.
2021. máj. 8. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!