Szoktatok valami különlegeset csinálni cicátok szülinapján?
Figyelt kérdés
Vicces és komolytalannak tűnhet a kérdés, de én komolyan kérdezem. Kiscicám most lesz egy éves, valami ajándékra gondoltam, de nem tudom, mire. Saját ágya, kaparója meg mászókája van már, meg vagy 10 labdát hagyott szanaszét a házban. Mivel családtagnak számít nálunk, mégiscsak kéne neki valami különleges, úgy érzem. Előre is köszönöm a válaszokat!2021. ápr. 30. 16:36
1/9 anonim válasza:
Vegyél neki valami drágább, prémium alutasakos kajcsit vagy jutalomfalatot :)
2/9 anonim válasza:
Nálunk is lesz szülinap, első :) Alutálcás kaja és jutalomfalat vár rá.
3/9 anonim válasza:
Jól mondja az #1, valami "fancybb" kaja biztos jó lesz,amit még sosem vagy csak ritkán evett a cicu. :)
Ha már vannak játékai, meg minden, amitől otthonosan, szeretve érzi magát, akkor felesleges venni még egyet pluszba (szerintem a macskák amúgy sem úgy értékelik ezeket, mint az emberek, de cáfoljon rá, aki mást tapasztalt).
4/9 anonim válasza:
Én nem tudom hogy mikor van a macskáim szülinapja, mert mindkettő az utcáról van, csak körülbelül tudta megtippelni az orvos, de kijelöltünk egy napot mindkettőnek, és aznap valami különlegesebb kaját vagy nasit szoktak kapni.
5/9 anonim válasza:
Én a kedvenc ételeiből+egy olyan fajából ami premiumos szoktam készíteni neki egy kis ,,tortát". Esetleg kaphat valami jó kis játékot.
6/9 anonim válasza:
Én is valami finomságot szoktam neki venni, általában lazac krémet.
7/9 anonim válasza:
Mivel nem tudom pontosan, hogy mikor van a szülinapja, ezért azt sem tudom, hogy mikor kellene valami különlegességet csinálnom.
8/9 Metionin válasza:
Fancy kaja, gyertya gyanánt ilyen jutalomfalat rúddal. Elsején lesz az 5. neki :3
9/9 anonim válasza:
Nyúlhúst sütök neki.
Azt máskor csak konzervként kap, de imád minden nyulas tápot/konzervet, ezért kap azt frissen sütve szülinapkor.
Egyébként talált cica, tippre írta be az állatdoki a születési idejét, 4-5 hetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!