Macskát át lehet szoktatni másik konzervre?
Nem opcio a fozes inkabb? Husevo allatok, hus kene nekik.
Prevital silany minoseg, 4-6% hustartalommal.
Vagy legyen a fo taplalekuk a jo minosegu szaraz, emelle csak keves alutasakosat vagy konzervet kapjanak, anyagilag jobban kijonnel ezzel is.
Meg tudjak szokni ezt is, ne hagyd valogatni oket.
Szerintem a nedvesből nem mindegy, milyen. Tapasztaltam, hogy ami nem ízlik nekik, azt az életben nem eszik meg. Sajnálom :/
Én Feringa konzervvel etetek, de az sem olcsóbb, csak pár száz forinttal. Én azt javaslom, az adagot változtasd. Mi lenne, ha főznel hozzá rizst vagy burgonyát/egyéb macskák számára hasznos zöldséget, összetörnéd és elkevernéd? Az én cicáim szeretik így+olcsóbb, mert a zöldség/rizs nem drága :)
Rizs, burgonya nem rossz ötlet, meg lehet még borsó, répa, ezek sem drágák és sok konzervben is vannak.
Vagy főzz nekik csirkezúzát, annak 600ft kilója, sok lével főzd és kevés húst adj sok főzőlével, akkor a folyadék is megvan és egyáltalán nem drága. Persze a fútt húshoz is mehet köret.
Hát én ezért adtam nekik a kezdetektől mindenfélét vegyesen. Szárazból is 6 márkát, azon belül is több ízt, volt, hogy kevertem 2-3-at, vagy mindennap másikat adtam.
Szaftosból meg tényleg kb mindent, pástétom, aszpikos, mártásos, falatkás, filés, pástétom egész húsdarabokkal, kb 12-15 fajtát, mindegyikből többféle ízt.
Szárazból és szatfosból is volt nagyon jó minőség és gyengébb is, pont az ilyen esetekre.
Bár azt hiszem túlzásba vittem, mert most már elvárják, hogy mindig mást kapjanak. Hozzászoktak. Nem az egyfajta ételhez, hanem a változatossághoz. Bár az tény, hogy kicsattannak, tökéletesen is túlmutat a vérképük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!