Akiknek szobacicája van, ti minden "macskázás" után megmossátok a kezeteket?
Igen. Minden állatozás után kezet mosok. Legyen az kutya, nyúl, macska, kígyó, gyík...
Tisztán vannak tartva, de a kutya/macska nyalja a saját fenekét, a nyúl fetreng a wc-jében, a kígyó/gyík meg időnkent átgázol a saját ürülékén, ha nem szedem ki azonnal. Úgyhogy alap, hogy minden állat után kezet mosok mindig.
Én a macskámmal alszok, sőt be is takargatom, ha emiatt igénytelen vagyok akkor ti meg ne is szexeljetek mert az is fúj milyen gusztustalan!
Természetesen evés, főzés előtt kezet mosok, de alapvetően csak mert hozzáértem a cicámhoz, nem fogok minden másodpercben kezet mosni, főleg hogy egésznap az ölemben van, mivel benti cica....
El tudom képzelni hogy az olyan emberek akik rohannak kezet mosni, szex után is fúj fúj g.ci, azonnal mossuk le :D
7es, reméled a kisgyerekeddel is hasonlóan vagy, mert az embergyerekek is legalább olyan mocskosak tudnak ám lenni...
Ha a macska megnyalogatja a kezem, akkor megmosom, ha csak hozzáérek, nem. Hiszen alszik a kanapén, a széken, akárhol, tehát ilyen logikával minden mozdulat után moshatnám a kezem.
Ha megnyal, vagy almozok, akkor persze kezet mosok. A konyhában sem engedném fel pl asztalra vagy étel közelébe, de a férjemnek se hagyom, hogy kézmosás nélkül nyúlkáljon ilyen dolgokhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!