Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehetne házimacskát jól...

Krosszarcu kérdése:

Hol lehetne házimacskát jól eladni?

Figyelt kérdés

A Jófogáson nem, mert ott csak ajándékozni lehet. Van itt 16 éves gyerek, arra ráparancsolt a vérszerinti apja hogy ide hozza a macskát a mi házunkba, mert az új nője alergiás lett rá.

Csakhogy: idehozták, a macska folyton nyávog zavarog, alig táplálkozik válogat, ivartalanítani kellett, plusz egy csomó gyógyszer. A gyerek nem foglalkozik vele nem segít, de másban se.

Én veszem a drága kaját és én pucolom a sz. Meg fog dögleni, mert elüti a busz, mert arra mászkál.

Nekem csak a műtét díjja és a gyógyszer kellene kb 40Eft hogy csökkenjen a károm munkanélküli vagyok és nincs lóvém.

2021. ápr. 20. 10:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom, troll vagy :D

Ha mégsem: nem hogy eladni nem tudod, hanem örülhetsz, ha ingyen el tudod ajándékozni!

2021. ápr. 20. 10:42
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
Piacra ki lehet vinni, nalunk sokan csinaljak ezt. Van kulon allatos resz
2021. ápr. 20. 11:02
 13/24 anonim ***** válasza:
74%

www.ebay-kleinanzeigen.de

Itt 50-150 eur közt kínálják a házimacskákat.

2021. ápr. 20. 11:06
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Kié eredetileg a macska? A kiskorúé? Ha igen, mehet diákmunkázni. Ha az allergiás hölggyé, úgy vissza a feladónak.
2021. ápr. 20. 11:06
 15/24 anonim ***** válasza:
96%

Te voltal a hulye, mar bocs. Senki nem fog neked fizetni, ugyhogy ezt mar cseszheted.

Minek fogadtad be? Miert nem mondtad rogton a gyereknek, hogy vigye vissza? Vagy miert nem kerestel neki gazdat rogton? Miert is nem gondolkodtal? Egyszeruen nem ertelek. Ha en nem akarok macskat,mert peldaul nem fer bele anyagilag, de a gyerekem hazaallitana vele, leszarom, hogy mennyire hisztizik es sir erte, akkor sem maradhat.

Elvileg felnott ember vagy, viselkedj is ugy.

2021. ápr. 20. 11:32
 16/24 A kérdező kommentje:

Azért nem keménykedtem a gyerekkel mert a hatóságok szerint "elég nehéz élet volt idáig".

2 Volt olyan macskánk akivel nem volt enny töbeges probléma.

3 Egészen különleges kockás cirmos mintázata van, a fehér, kékes tök fekete macskáért keverékért néha adnak pénzt.

4 Az szóljon le hogy bunkó vagyok aki már eltemetett 25 plusz háziállatot a családáltalános felelőtlensége miatt mert én igen. Már nagy szó hogy ez most ivartalanítva lett.

2021. ápr. 20. 11:44
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
Mégis mit takar, hogy eltemettèl 25 àllatot?
2021. ápr. 20. 11:52
 18/24 anonim ***** válasza:
95%

Eladni sehol nem tudod, tele van az utca meg a menhelyek is különlegesen szép házimacskákkal. Örülhetsz ha ingyen elviszi valaki.

Pénzt meg maximum munkából lehet csinálni, macskaeladásból semmiképp.

2021. ápr. 20. 11:53
 19/24 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen olyannak tűnik, mint ha a 16 éves gyerek anyja? nem bírná/akarja? bevállalni a gyerekkel járó költség, nyűgöt. Hát ok.

Amúgy, a költséget fizethetné a 16 éves gyerek (vagy apja is) ha már.

2021. ápr. 20. 12:02
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Keverekert soha nem adnak penzt, hol elsz? Maximum a szapis fajtajellegu macskakert, mert felelotlen es buta emberek vannak.

De ha meg talalnal is egy balekot, aki fizetne, akkor sem kapnal erte 40 ezret, sztm pofanrohogne, aztan elsetalna, tokmindegy, hogy milyen szinu a macska.

Az meg, hogy konrketan futoszalagon temetitek el az allatokat, nagyon gaz.

Megis mi tortenik nalatok? 25? Allatkinzok vagytok? Minek akkor meg? Agyam eldobom.

2021. ápr. 20. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!